Dobrze że nie myłem mojej octy bo koniec jest już blisko, pozostało około dwie godziny do końca świata :!:
Ciekawe czy pójdę do nieba czy do piekła :diabelski_usmiech
tutaj w przypadku końca świata obowiązuje czas lokalny, także jakieś 37 minut przed nami, dobrze, że zdążyłem zajrzeć na forum przed :wink: Jak ni będzie końca świata idę się napić :szeroki_usmiech
tutaj w przypadku końca świata obowiązuje czas lokalny, także jakieś 37 minut przed nami, dobrze, że zdążyłem zajrzeć na forum przed :wink: Jak ni będzie końca świata idę się napić :szeroki_usmiech
Właśnie wlałem w siebie jakieś 200 ml Jasia, lubię od czasu do czau ten szmer w głowie, taki mam wtedy "flow" :szeroki_usmiech
Noc młoda a potem w miasto!
jadąc dzisiaj do marketu przed 18 smieje sie do żonki ze nie długo koniec świata a po chwili patrze a łebek z astry1 zjezdzając z obwodnicy po łuku na mokrej nawierzchni ranie opanował maszyny i slizgiem wali prosto na mnie :shock: więc z tym końcem swiata to trzeba uważać, dzisiaj 3 razy hamowałem do zera :diabelski_usmiech
a mnie nie w smak że nie było końca świata ale jak on miał sie odnaleźć nadszedł zapowiedzieli go o 18 ale nie powiedzieli od której strefy czasowej więc sie zgubił i odpuścił
Komentarz